E-Commerce Live

Zou jij ongezien een auto online kopen?

16:40 30 minutes Stage 3
Jaap Cuperus auto.nl

Auto.nl verkoopt auto’s op een unieke wijze. Zonder showroom, zonder opdringerige verkopers, zonder verborgen kosten en zonder onderhandeling. Een volledig digitaal proces waar klanten lovend over zijn. Toch gaat het in de branche niet vanzelf. Meerdere andere aanbieders zoals Carvana, Cazoo als ook Carnext trekken zich terug uit Nederland of zijn zelfs helemaal gestopt. Het lijkt erop dat dealers wel geld verdienen, maar de zogenaamde disruptives niet.

Hoe ben je succesvol in een productcategorie waarin het gepercipieerde risico groot is? Hoe pas je je business aan de gewenste customer journey van de klant? En hoe belangrijk is service in dit model? In deze presentatie hoor je welke stappen auto.nl heeft gemaakt van een online only naar een online first model.

Jaap Cuperus

Jaap Cuperus

auto.nl

Jaap is General Manager van auto.nl. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het succes van auto.nl. Voordat hij startte bij auto.nl heeft hij de nodige ervaring opgedaan in digitale transformatie en het ontwikkelen en innoveren van business modellen en klantproposities voor onder andere Coolblue, Bakker.com, De Thuisapotheek en ABN AMRO. Jaap heeft een achtergrond in marketing & sociologie.

Gelijktijdige sessies