E-Commerce Live

Krijn Schuurman

Krijn Schuurman

Moderator

Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste in de sprekers naar boven haalt én de interactie met de zaal aangaat. Hij is expert op het gebied van innovatie, digitalisering en ondernemerschap. Naast dagvoorzitter is hij een zeer ervaren interviewer en presentator van talloze webinars.

Krijn begon zijn carrière ruim twintig jaar geleden als innovatieonderzoeker en was daarna actief als consultant, programmamanager of Product Owner bij talloze projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers waaronder een aantal ministeries, de Goede Doelen Loterijen, Heineken en Schiphol. De rode draad in zijn carrière is het zien van kansen die ontstaan door nieuwe technologie en innovaties en anderen daar enthousiast voor maken en de waarde te laten benutten. 

Met grote regelmaat wordt Krijn gevraagd duiding te geven aan het nieuws op het gebied van technologie en innovatie voor actualiteitenrubrieken op NPO Radio1 en BNR Nieuwsradio en was hij te zien in items van het NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.