E-Commerce Live

Stephan Makatita

Moderator

De klant en diens customer journey, de experience, staan bij Stephan altijd centraal. No matter what.

Stephan is een allround digital marketingmanager pur sang. Ruim 15 jaar helpt hij op interimbasis bedrijven, organisaties, (Rijks)overheden en non-profit, in en naar een totale (digital) marketingstrategie. Hij heeft een divers trackrecord klanten variërend van Amazing Oriental tot een Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Stephan is nu interim Marketing en Communicatie manager bij de gemeente Almere.

Zijn expertise ligt op het snijvlak van creativiteit, strategie en internet. Binnen zijn opdrachten gebruikt hij waar mogelijk lean en agile methodieken. Hierbij heeft hij veel oog voor detail en legt hij zijn doelen gezond hoog neer. Daarnaast voelt hij zich als een vis in het water bij verandering, vernieuwing en de mouwen opstropen.

Naast al deze bezigheden traint hij zijn linker hersenhelft (analytisch) door zoveel als mogelijk de wetenschappelijke vakliteratuur bij te houden en voert hij graag op zijn tijd zelf onderzoek uit. Zijn rechter hersenhelft (creativiteit) voedt hij door veel te reizen, schrijven (Stephan is gastschrijver voor Emerce), fotograferen en Indisch te koken.

Spotify: Marketing Update!