E-Commerce Live

Over E-commerce Live!

Innovation in e-commerce

Emerce E-commerce Live! is de grootste en allesomvattende e-commerce dag voor duizenden bevlogen professionals en beslissers in digital business. Op 7 juni barst de Beurs van Berlage uit zijn voegen met honderden strategische sessies, paneldiscussies, praktijkcases en roundtable

7 stages: e-commerce strategy, new commerce, marketplaces 2.0, customer experience, customer loyalty, tech, conversion, fulfillment & logistics, payment & checkout, e-commerce platforms, cross border. 

50+ sprekers: keynotes, paneldiscussies, inspiratie cases, en ronde tafel sessies van leading brands en bureaus in e-commerce en digital business.

1500+ bezoekers: professionals en managers werkzaam in e-commerce, business, marketing en sales bij start-ups, pure players, brands en agencies.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.