E-Commerce Live

Over E-commerce Live!

Innovation in e-commerce

E-commerce Live! is dé jaarlijkse dag in digital commerce. Op 26 juni geven de koplopers een volledige update over de trends en beste cases in e-commerce in Nederland. Meer dan 1500 professionals in marketing, e-commerce en business komen samen voor sessies, round tables en demo’s van 150 bevlogen merken.

Prikkelend programma

De sessies maken van E-commerce Live! ieder jaar een populair evenement om nieuwe inzichten en zakelijke connecties op te doen. Mooie merken die het podium pakken zijn o.a. La Dress, bol.com, The Next Closet en Zalando, en vidaXL. Zij bespreken hoe je als merk succesvol wordt in personalisatie, loyaliteitsprogramma’s, e-commerce strategie en hoe je internationale ambities waarmaakt.

Naast de scherpe sessies in de congreszalen voer je discussies aan round tables. Hier ga je in kleine groepen de diepte in op onderwerpen zoals voice, productpresentatie, B2B commerce, data en analytics. Buiten het programma om bezoek je de nieuwste software demo’s en link je de hele dag met like-minded professionals en beslissers.

Meer Live! voor je ticket

Met de speciale sub-events Fulfillment & Logistics en Future of Payment focus je op de logistiek en betalingen voor e-commerce. Ook ben je bij de bekendmaking van de E-commerce 10, de toplijst met thrillseeking professionals in Nederland. En proost je op de winnende Logistieke Webshop van het Jaar. Het complete programma vindt plaats in de bijzondere Beurs van Berlage.

Linken met professionals

Iedereen die iets wil bereiken als manager of medewerker in of rond de e-commerce business is er. Je ontmoet retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten, distributeurs en bureaus. Schud de hand met vakgenoten van bijvoorbeeld Travix, Booking.com, Scotch & Soda, Afterpay, TUI Nederland, Friesland Campina, Omoda, Rabobank, Sony en VodafoneZiggo.