E-Commerce Live

Over E-commerce Live!

Innovation in e-commerce

Emerce E-commerce Live! is de grootste en allesomvattende e-commerce dag voor bevlogen professionals en beslissers in digital business. Het go-to event voor iedereen die ertoe doet in e-commerce. Op 5 juni barst de Beurs van Berlage uit zijn voegen. Een bijzonder gevarieerd programma met strategische sessies, paneldiscussies, on-stage interviews, praktijkcases en roundtables. Je kunt je dag back-to-back vullen met inspiratie.

7 stages:  e-commerce strategy, social commerce, recommerce, cross-border, seamless, inzet van AI voor e-commerce, digital experience, fulfillment & logistics, omnichannel, personalisatie & loyalty, futureproof platforms, frictieloze betalingen, en meer.

100+ sprekers: professionals en merken die e-commerce en business herdefiniëren. Paneldiscussies, on-stage interviews, inspiratie cases, en roundtable sessies van leading brands en bureaus in e-commerce en digital business.

2000+ bezoekers: professionals en managers werkzaam in e-commerce, business, marketing en sales bij start-ups, pure players, brands en agencies.

Emerce
Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.