E-Commerce Live

Over E-commerce Live!

E-commerce Live! in a nutshell

26 juni 2019 is de Beurs van Berlage het toneel van het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland. Met ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent.

Op E-commerce Live! draait alles om innovatie en ontwikkeling. Geen traditionele beursvloer, maar een dynamisch programma van sprekers en activiteiten omringd door peers. Wil jij de concurrentie voor blijven en nieuwe insights, cases van vooruitstrevende e-commerce spelers en tools voor succes? Laat je dan op 26 juni inspireren door de laatste trends, research en technologie van o.a.:

 • Transavia: customer experience innovation
 • Ubutler: conversational commerce in zijn puurste vorm
 • Tikkie: van concept tot landelijk omarmde terugbetaal app
 • Bloomon: bloemen over de grens: de cross border strategie
 • Body & Fit: live chat voor een hogere conversie
 • Stockon: de logistieke uitdagingen van de mobiele boodschappenservice
 • Onlinebeinvloeden.nl: de psychologie van het online beïnvloeden
 • JustK: hoe zet je Instagram en video in voor meer verkopen?
 • Growth Tribe: growth hacking power session

Elk jaar is er daarnaast ook Emerce Fulfillment & Logistics als sub-event. Een programma geheel over de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de logistiek van e-commerce.

To do tijdens E-commerce Live!

Inhoudelijk programma

Het plenaire programma biedt nationale en internationale sprekers verdeeld over meer dan 100 sessies. Bekijk het programma hier.

Demo Area

Live demo’s van innovatieve software tools. Bezoek deze area voor het uitwisselen van kennis, tactieken, best practices, informatie uit cases en het opdoen van nieuwe contacten.

Roundtables

Een uniek concept met meer dan 30 sessies ieder uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om in een selecte groep te leren en discussiëren over een bepaald onderwerp. Deze setting zorgt ervoor dat je nieuwe tools en technieken persoonlijk kan bespreken met experts uit de business en bespaart je tijd door een match te zoeken met services en oplossingen die aansluiten bij jouw wensen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

 • Bekijk het roundtable programma
 • Schrijf je in voor de sessies van jouw keuze
 • En schuif op het gereserveerde tijdstip aan bij jouw tafel

Een event-in-event: EMERCE FULFILLMENT & LOGISTICS

Emerce eFulfilment & Logistics biedt podium aan mooie merken met sterke cases in fulfillment. Wat speelt er nu op het gebied van multichannel distributie, customer service, e-warehousing, retourlogistiek en de optimale invulling van ‘the last mile’. En wat zijn de uitdagingen van morgen?

Fulfilment & Logistics is onderdeel van E-commerce Live! in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het is een event-in-event dat plaatsvindt in de karakteristieke Berlage-zaal op 26 juni 2019. Gedurende de hele dag vindt u er inspirerende sessies, sterke cases en scherpe discussies.

Ook dit jaar strijden webshops voor de titel “Logistieke Webshop van het Jaar” door zich onderling te meten op de logistieke prestaties. Tijdens Emerce Fulfillment & Logistics vindt de presentatie van de genomineerden en de uitreiking van deze verkiezing plaats .

Meer informatie over dit event vind je hier.

Voor wie is dit event?

Ruim 1500 bezoekers worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en nieuwe e-commerce inzichten, tools en cijfers om direct toe te passen binnen hun organisatie. Alle interessante e-commerce spelers zijn aanwezig: de grotere retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten, distributeurs en merken.

Een greep uit de aanwezige organisaties in voorgaande edities:
Ikea, ANWB, Tommy Hilfiger, Greetz, Philips, Volvo Cars, Adidas, Brabantia, Pon’s Automobielen, Lucardi, Makro, Blond-Amsterdam, Heineken, Dr Oetker, Danone, TUI Nederland, Nuon, ING, nike, Travix, Vanilia, fonQ, Leaseplan, Nestle, Vodafone, Friesland Campina, War Child, BCC, Ahold, Booking.com, DAS, Achmea, transavia.com, Joolz, KLM, Emirates, Corendon, TomTom, Prénatal, Sony, Sligro, Akzo Nobel, Asics, Nederlandse Staatsloterij, Afterpay, Scotch & Soda, Vergelijk.nl, Bol.com, Rabobank. UPC/Ziggo, Omoda.