E-Commerce Live

Ontdek de rol van generatieve AI bij het vormgeven van Shopper Experiences

13:00 25 minutes roundtable Roundtable 8
Mike Kolman Salesforce

De afgelopen jaren is het snijvlak van generatieve AI en e-commerce steeds belangrijker geworden, waardoor de manier waarop bedrijven met consumenten omgaan radicaal verandert.

Deze roundtable discussie heeft tot doel zich te verdiepen in het dynamische landschap waar generatieve AI-technieken, zoals natuurlijke taalverwerking en computervisie, elkaar kruisen met e-commerceplatforms om de klantbetrokkenheid te vergroten, aanbevelingen te personaliseren, de efficiëntie van merchandisers en ontwikkelaars te vergroten en meeslepende winkelervaringen te creëren.

Door middel van een gezamenlijke dialoog verdiep je je in strategieën en gebruiksscenario’s om de kracht van generatieve AI te benutten om innovatie te stimuleren en het e-commercelandschap te transformeren.

Mike Kolman

Mike Kolman

Salesforce

Mike Kolman is een Senior Product Marketing Manager met een passie voor digitale transformatie, technologie en duurzaamheid. Hij heeft vijf jaar lang gewerkt in solution engineering, sales- en productmarketing van ERP- en SCM- systemen voordat hij de overstap maakte naar e-commerce en Salesforce.

Gelijktijdige sessies