E-Commerce Live

Increase your marketing profitability with Creative strategy & CRO

13:00 25 minutes roundtable Roundtable 7
Erik Swen GoodKarmaErik Alder Rebuy

De kracht van Creative Strategy en CRO heeft bewezen succesvol te zijn voor merken zoals Stanley en Anna + Nina. Door deze twee te combineren, kun je winstgevend groeien.

Sta je voor uitdagingen zoals hoge CAC en lage CR? Dan is het tijd om je strategie te heroverwegen. Focus op het verlagen van je CAC en het genereren van meer verkeer met een creatieve strategie, gevolgd door conversieoptimalisatie (CRO) op je site.

Creative Strategy verenigt performancemarketing en creatieve richting om advertenties te maken die niet alleen aandacht trekken, maar ook converteren. Optimaliseer je website om meer waarde uit elk bezoek te halen en implementeer strategieën zoals personalisatie en AI-gestuurd zoeken om de gebruikerservaring te verbeteren en de omzet te verhogen.

Leer in deze sessie hoe je content kunt aanpassen voor maximale prestaties op sociale mediakanalen en je site kunt optimaliseren voor conversies terwijl je de esthetiek van je merk behoudt.

Erik Swen

Erik Swen

GoodKarma

Erik is active in online advertising for over 12 years as digital marketing manager for aspiring fashion & lifestyle brands such as CLUSE watches, Labfresh and Stieglitz. He is currently co-owner and head of marketing at GoodKarma agency.

Erik Alder

Erik Alder

Rebuy

Eric Alder is vice-president Partnerships bij Rebuy. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van strategische partnerschappen en hij stimuleert groei en innovatie via samenwerkingen die het succes van het bedrijf op de markt bevorderen. Zijn visionaire leiderschap en scherpe vermogen om betekenisvolle verbindingen te smeden hebben Rebuy’s positie als leider in de sector gevestigd, waardoor impactvolle resultaten zijn behaald en langdurige relaties zijn bevorderd.

Gelijktijdige sessies