E-Commerce Live

Vandaag starten met het verkopen van je producten via Social Commerce

13:00 25 minutes roundtable Roundtable 3
Judith de Rooij MvH Media

Social commerce is al lang geen onbekend begrip meer. Platformen zoals TikTok, Pinterest en Meta zijn razendsnel aan het ontwikkelen om het mogelijk te maken dat je straks direct kan betalen.

Om dit ook te realiseren voor jouw merk kun je nu al stappen ondernemen. Richt je shops in, vind de juiste samenwerkingen en ga aan de slag met social search. Zorg dat je content is gepersonaliseerd voor verschillende type doelgroepen en vergeet AI niet.

Door tijdens deze roundtable in gesprek te gaan worden er praktische inzichten gegeven waarmee je vandaag nog aan de slag kan.

Judith de Rooij

Judith de Rooij

MvH Media

Judith is een Social Innovator bij MvH Media. Met haar jarenlange ervaring en kennis van social media, staat ze elke dag klaar om innovatieve social mediastrategieën en toepassingen te ontwikkelen. Samen met het social mediateam en innovators, werkt ze aan het verbeteren van de campagnes voor een gevarieerde groep klanten. Ze is gepassioneerd over het steeds verder verbeteren van resultaten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in de steeds veranderende wereld van social media.

Gelijktijdige sessies