E-Commerce Live

Loyale klanten door refurbished en huur in een markt van ‘nieuw kopen’

13:20 30 minutes Stage 7
Julie Munneke-Tromp Tiny Library

Vroeger was nieuw kopen de norm. Maar huren wordt steeds gewoner, zeker bij generatie Z. Duurzaamheid en hergebruik wordt de nieuwe standaard. Tiny Library is marktleider in Nederland als verhuurder van baby- en kinderspullen van hoge kwaliteit.

Bij Tiny Library huren ouders makkelijk en veilig alles wat ze nodig hebben voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Na gebruik worden de producten in het eigen warehouse professioneel gereinigd, gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Consumenten besparen hierdoor 50-70% van de nieuwprijs, maar dragen bovenal bij aan een duurzamere toekomst voor hun kinderen.

Tijdens deze sessie worden learnings gedeeld over de customer journey van een product-as-a-service model en het retouren en refurbishment proces van de producten.

Julie Munneke-Tromp

Julie Munneke-Tromp

Tiny Library

Julie Munneke-Tromp heeft in 2020 Tiny Library opgericht. Als moeder van drie kleine kinderen verbaasde het haar hoeveel babyspullen zij nodig had. Veel spullen gebruikte ze maar kort en dat is totaal niet duurzaam. Julie zocht naar oplossingen om de spullen niet nieuw te hoeven kopen en ze makkelijk door te kunnen geven en merkte eigenlijk dat daarvoor geen goede oplossing bestond. Zo is Tiny Library geboren. Julie gelooft dat in de toekomst refurbished/tweedehands/lease mainstream zal worden. Nieuw kopen zal ‘not done’ zijn.

Gelijktijdige sessies