E-Commerce Live

Succes in e-commerce: het belang van een solide en schaalbare basis

13:40 25 minutes roundtable Roundtable 8
Rick Sniekers EffectConnectTom Wismans EffectConnect

Het is tijd om afscheid te nemen van het ‘onderbuikgevoel’ en te vertrouwen op data-gedreven inzichten om je marketplace-avontuur naar succes te leiden.

In een e-commerce wereld waar de focus vaak ligt op conversie optimalisatie vindbaarheid, is een sterke basis van cruciaal belang om winstgevend te kunnen zijn. Want is je calculatie niet goed, dan genereer je misschien wel meer sales, maar verkoop je wel met verlies. In deze sessie zie je hoe je je winst kunt maximaliseren door het volledige kostenplaatje te analyseren, van verzendkosten tot advertentie-uitgaven.

In deze roundtable sessie bespreekt Tom hoe je een winstgevend fundament legt voor je marketplace business en hoe je je werkelijke kosten berekent. Ontdek daarnaast hoe je maandelijks of per kwartaal je productprestaties kunt analyseren en optimaliseren en je je online aanbod kunt finetunen voor maximale zichtbaarheid.

Rick Sniekers

Rick Sniekers

EffectConnect

Rick Sniekers is Business Consultant bij EffectConnect. Hij heeft een scherpe focus op het optimaliseren van e-commerce processen en configureert EffectConnect zo dat optimale prijsopbouw en maximale marges worden behaald. Hij is verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe klanten en zorgt voor een maatwerkoplossing voor elke specifieke situatie. Geen vraagstuk is te complex voor hem; hij begeleidt klanten van begin tot eind, totdat de optimale marketplace setup is gerealiseerd.

Tom Wismans

Tom Wismans

EffectConnect

Tom Wismans is Business Consultant bij EffectConnect. Hij heeft meer dan dertien jaar ervaring in e-commerce en marketplaces. Voorheen was hij zes jaar lang verantwoordelijke voor de marketplace-operatie (en winst) bij een retailer in de fietsbranche. Bij EffectConnect helpt hij klanten met hun marketplace setup en brengt hij verkoopkansen in kaart die bijdragen aan een winstgevende marketplace business.

Gelijktijdige sessies