E-Commerce Live

Winnen in Organic Shopping dankzij slimme inzet van Data en AI

13:40 25 minutes roundtable Roundtable 3
Dave van der Burgt MvH Media

Organic Shopping is sinds maart 2024 prominent aanwezig in de Nederlandse zoekresultaten van Google. Ranken in deze organische productresultaten is daarom nu een hot topic in e-commerce SEO.

Wanneer een zoekopdracht in aanmerking komt voor Organic Shopping, dan nemen ze zelfs de helft van alle organische ruimte op pagina één in beslag. Organische productresultaten zijn enorm toegenomen bij een breed scala aan zoekopdrachten en zorgen dan ook voor steeds meer verkeer bij e-commerce websites.

Hoe speel je hier als webshop nu goed op in? In deze sessie laat Dave zien hoe je met een slimme combinatie van Data-insights en de inzet van AI snel succes kunt boeken met Organic Shopping.

Dave van der Burgt

Dave van der Burgt

MvH Media

Dave is online marketingconsultant bij MvH Media, waar hij een centrale rol speelt bij het vergroten van de online aanwezigheid van talloze klanten in de hele Benelux. Hij maakt gebruik van zijn expertise om impactvolle strategieën te leveren en digitale groei te bevorderen voor bedrijven van elke omvang. De innovatieve online marketingtechnieken waar Dave en zijn collega’s bij MvH Media aan werken leverde hen verschillende prijzen op in online marketing.

Gelijktijdige sessies