E-Commerce Live

De digitale betaalpas: betalen met één druk op de knop

13:20 30 minutes Stage 2
Linda Junker-Kolk Albert Heijn

Albert Heijn heeft een nieuwe betaalmethode geïntroduceerd voor klanten die hun boodschappen online bestellen: de digitale betaalpas. Met de digitale betaalpas betalen klanten met hun vertrouwde betaalpas maar dan digitaal. Zo kunnen zij snel, veilig en gemakkelijk hun boodschappen vooraf in de AH-app afrekenen en hoeven zij dat niet meer aan de deur te doen.

Het werkt heel eenvoudig. Klanten activeren éénmalig hun betaalpas in de AH-app. Vervolgens kunnen zij bij hun bestelling in de app of op ah.nl kiezen voor deze betaalmethode. De betaling is dan met één druk op de knop geregeld.

In deze sessie vertelt Linda Junker-Kolk over deze nieuwe betaalmethode. Hoe kwam deze tot stand en welke invloed heeft het op de klantervaring?

Linda Junker-Kolk

Linda Junker-Kolk

Albert Heijn

Linda Junker-Kolk is werkzaam als Product Manager Checkout & Payments bij Albert Heijn. Tijdens haar studie Onderwijskunde ontdekte ze haar passie voor leren, ontwikkelen en gedragsveranderingen. Dat bracht haar in 2009 bij de HR afdeling van Albert Heijn waar ze haar afstudeeronderzoek heeft afgerond. In de jaren erna heeft Linda operationele ervaring opgedaan als Supermarktmanager bij Albert Heijn. Deze kennis en ervaring nam ze mee in het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe digitale oplossingen. In haar huidige rol leidt Linda met haar team Product Owners op strategische wijze de productvisie, (door)ontwikkeling en marktintroductie van omnichannel betaaloplossingen. Met de verschillende betaalproducten uit haar domein heeft ze impact op de klantervaring van alle klanten van Albert Heijn.

Gelijktijdige sessies