E-Commerce Live

De toekomst van betalingen

13:40 25 minutes roundtable Roundtable 6
Bas Geldermans Buckaroo

De betaalmarkt evolueert voortdurend door opkomende betaalmethoden, disruptieve technologieën en de steeds veranderende koopgewoonten van consumenten.

Als e-commerce ondernemer is het essentieel om hierop in te spelen. In deze roundtable sessie duikt Bas dieper in op de ontwikkelingen en innovaties binnen de betaalmarkt. Hij verkent hoe e-commerce ondernemers kunnen anticiperen op deze veranderingen en welke strategieën kunnen worden toegepast om een voorsprong te behouden in dit dynamische speelveld. Tot slot bespreekt hij hoe een Payment Service Provider hierbij van dienst kan zijn.

Bas Geldermans

Bas Geldermans

Buckaroo

Bas Geldermans is Head of New Business bij Buckaroo. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het verkennen en benutten van innovatieve mogelijkheden in de betalingssector. Bas richt zich op het ontwikkelen van strategische partnerschappen, het verkennen van nieuwe marktsegmenten en het creëren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de veranderende behoeften van Buckaroo klanten. Met een achtergrond in bedrijfskunde en jarenlange ervaring in de financiële industrie, heeft Bas een scherp oog ontwikkeld voor het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het stimuleren van groei.

Gelijktijdige sessies